Marth Breure

Marth Breure

Functie:
Innovatie analist
Marth Breure

Mijn naam is Marth Breure, innovatie analist bij TNO Vector.Ik houd me voornamelijk bezig met toekomstverkenningen en analyses van systeemwerking. Ik heb specifieke interesse in (digitale) innovatie voor banken en verzekeraars. Problemen oplossen geeft me energie en daarom staat in mijn werk innovatie centraal.


In mijn dagelijkse werk houd ik mij bezig met het analyseren van het ecosysteem, het identificeren van de noodzaak van innovatie, het in kaart brengen van vereisten voor producten en stakeholders samenbrengen om een product van TRL 6 naar TRL9 te brengen. Hiervoor werk ik samen met TNO collega`s en clienten buiten TNO zoals financiele instellingen.

Ik maak graag de onverwachte gevolgen van beleid zichtbaar en krijg energie als mijn analyses verrassende oplossingen bieden voor (toekomstige) problemen. Enkele voorbeelden van mijn onderzoek waarbij onbedoelde gevolgen van beleid een rol spelen zijn technische standaardisatie voor zelfrijdende auto's en de impact van strengere leenvoorwaarden op de innovatieve concurrentie van de Nederlandse economie.