Ilse Hellemans TNO Vector

Ilse Hellemans

Functie:
Consultant
Ilse Hellemans TNO Vector

Mijn naam is Ilse Hellemans, consultant bij TNO Vector. Het motiveert mij om de kennis van TNO te vertalen naar praktische aanbevelingen die kunnen bijdragen aan de grote transities in Nederland. Ik krijg er energie van om in projecten te werken waar veel (publieke en private) actoren samenwerken en deze vraagstukken te bekijken vanuit een systemisch perspectief.


Ik ben pragmatisch en streef er altijd naar om tastbare resultaten te creƫren in de projecten waar ik bij betrokken ben. Door mijn brede nieuwsgierigheid en achtergrond richt ik mij op een breed scala aan onderwerpen: van de brandstoftransitie in de maritieme sector tot de toepassing van digital twins in de glastuinbouw. Om resultaten te behalen binnen deze brede thematiek maak ik gebruik van de diepgaande expertise van mijn collega's bij TNO.

Persoonlijk geloof ik sterk in de potentie van technologie om complexe maatschappelijke uitdagingen aan te pakken, waardoor ik mij ook richt op het versterken van de maatschappelijke bijdrage van TNO op het gebied van duurzame ICT.