Wimar Bolhuis TNO Vector

Wimar Bolhuis

Functie:
Directeur TNO Vector
Wimar Bolhuis TNO Vector

Ik ben Wimar Bolhuis, directeur van TNO Vector. Samen met mijn team werken we aan versnelling en goede richting geven aan de transities en transformaties die onze samenleving en economie gaan maken. Meer weten over Vector of een mogelijke samenwerking? Neem contact met mij op.


Versnelling en richting aan de transities en transformaties. In de kern gaat het dan om menselijk gedrag, om het duurzaam zorgen voor onze wereld, en een mooiere toekomst voor toekomstige generaties.

Vanuit mijn opleidingen economie, bestuurskunde en sociale- en organisatiepsychologie haal ik veel plezier uit het beter begrijpen van de sociaaleconomische en bestuurlijke kanten van innovaties en transities. Hoe werken maatschappij en technologie op elkaar in? Hoe behalen we de grootste waarde? En natuurlijk uit het werken in teams en met collega’s.

Gelukkig werken bij TNO fantastische wetenschappers, consultants, en vele andere experts. Inspiratie en energie krijg ik uit de verandering, vernieuwing en vooruitgang die we samen stap voor stap bereiken.

Naast mijn werk bij TNO Vector ben ik verbonden aan de afdeling economie van de Universiteit Leiden, waar ik ben gepromoveerd. Vooruitgang behalen we alleen samen.

Neem vooral contact op als je interesse hebt in een mogelijke samenwerking of een duiding wil vragen vanuit TNO Vector – Centrum voor Maatschappelijke Innovatie en Strategie!