Miriam Veronesi

Miriam Veronesi

Functie:
Innovation Orchestrator
Miriam Veronesi

Ik ben Miriam Veronesi, Innovation Orchestrator bij TNO Vector. De aanpak die ik hanteer is schaalbaar, zodat het partnerschap in de loop van de tijd kan groeien en aanpassen om tastbare resultaten te leveren.


Ik heb international business gestudeerd en ben de afgelopen 25 jaar in verschillende functies werkzaam geweest in de ICT. Als Innovation Orchestrator bij Vector is mijn primaire rol het opzetten en overzien van complexe publiek-private samenwerkingsverbanden die de collectieve kracht van meerdere partijen benutten om impact te bereiken die individueel onbereikbaar zou zijn. Dit houdt in dat ik de betrokken partijen op strategisch niveau bij elkaar breng en een samenwerkingskader ontwerp dat hun gezamenlijke doelstellingen op elkaar afstemt en tegelijkertijd rekening houdt met hun individuele belangen.

Wat mijn rol zo interessant maakt, is dat ik via orkestratie bijdraag aan het aanpakken van grote maatschappelijke uitdagingen zoals digitalisering of de ontwikkeling van een circulaire economie.  Uiteindelijk is het doel een meetbare impact op zowel het bedrijfsleven als de samenleving.